Vi glæder os over, ved vi fortsat kan mødes hver uge til fællesskab, ben og gode oplevelser. Dog gælder der et nyt sæt retningslinjer, som vi holder os inden for. Dette handler primært om, hvor mange vi må være sammen.

Foreningslivet er undtaget det generelle forsamlingsforbud, som fra d. 26. oktober - 23. november er på 10 personer. I foreninger må vi således mødes op til 50 personer til aktiviteter for børn og unge. Vi vil altså maksimalt være 50 personer (inkl. Alle, også ledere) i og omkring kredslokalerne på samme tid.


Med de nye retningslinjer kan vi ikke desværre ikke holde arrangementer med overnatning frem til og med den 2. januar 2021.


Derfor er vi desværre nødt til at aflyse årets juletur til Port Arthur.


Vi vil fortsætte har fokus på gud hygiejne, rigeligt med afstand og fortrinsvis udendørs aktiviteter, så vi alle kan deltage i FDF på sikker vis.


Sommerlejr 2021
Sommerlejrene til 2021 ligger nu hurtigt. Og det bliver en opdelt sommerlejr, således at Puslinge, Tumlinge og Pilte sammen skal i Fjordhytten. I samme periode skal Væbnere og Seniorvæbnere på kanotur på Gudenåen.

I løbet af foråret kommer de officielle tjenester med tilmeldinger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen:
Puslinge, Tumlinge og Pilte i Fjordhytten: 3. juli - 9. juli.
Væbnere og Seniorvæbnere på kanotur: 3. juli - 9. juli.


Er der spørgsmål til ovenstående, eller andre bekymringer - tag kontakt til kredsledelsen:
René Nørbæk Skaalum: 20 85 77 43
Jonatan Rosendahl: 41 10 40 87